Učenike Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" Livno već nekoliko dana dočekuju prohladne učionice.

Prema riječima roditelja djece koja pohađaju ovu školu učionice u školi i sportska dvorana nisu adekvatno zagrijane.

"Danas mi je dijete došlo iz škole i reklo mi je da u školskim klupama sjede u bundama jer su radijatori 'mlaki' pa se učionica ne može zagrijati. Ovakva situacija je bila i prije blagdana. Još samo treba da mi se dijete razboli", govori nam majka jedne učenice.

Odgovor smo potražili u OŠ "Ivan Goran Kovačić" na što su nam priopćili sljedeće:

"Osnovna škola „Ivan Goran Kovačić“ je od 2010. godine priključena na Gradsku toplanu ESCO ECO ENERGIJA d.o.o. Livno, koja je dužna isporučiti toplotnu energiju za grijanje škole. Kako ESCO ECO ENERGIJA d.o.o. Livno, već nekoliko mjeseci ima problema s isporukom toplotne energije za grijanje škole, tako su naše učionice i sportska dvorana ponekad hladne. Nekoliko dana grijanje radi bez problema a onda zbog „tehničkog“ kvara nekoliko dana grijanje ne radi punim intenzitetom.
Uprava Škole će učiniti sve što je u njenoj moći kako bi učenici naše škole imali tople i ugodne učionice."

Pojašnjenje slabog grijanja u OŠ "Ivan Goran Kovačić" potražili smo i u tvrtki Esco Eco Energija koja upravlja gradskom toplanom. Odgovor nismo dobili, a čim pristigne na našu email adresu objavit ćemo ga.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija