Jučer ( 25.2.2019.g.) je poveća skupina maturantica i maturanata, skupa s njihovim profesorima, iz SSŠ " Silvija Strahimira Kranjčevića " iz Livna, darivala krv u u Službi za transfuziju krvi županijske bolnice " Dr. fra Mihovil Sučić ", u Livnu.

Tom prilikom, prikupljeno je 70 doza ove spasonosne i dragocjene tekućine, koja znači život i zdravlje. Akcija DDK bila je organizirana u suradnji CRVENOG KRIŽA OPĆINE LIVNO sa Službom za transfuziju krvi, a obrok zahvalnosti za spomenute darivatelje krvi, u restoranu Hotela " Park " u Livnu, bio je organiziran u suradnji Crvenog križa općine Livno s Crvenim križem Hercegbosanske županije.

Crveni križ općine Livno se, još jednom, zahvaljuje našim mladim darivateljima, njihovim profesorima, kao i školi iz koje dolaze. Zahvalnost svakako zaslužuju i vrijedne djelatnice i djelatnici Službe za transfuziju krvi županijske bolnice u Livnu. Crveni križ općine Livno poziva i druge, koji su u mogućnosti, da se uključe u naše buduće akcije dragovoljnog darivanja krvi.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok