Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije upućuje svim zainteresiranima Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za proizvodni pogon – pilana i pogona za proizvodnju peleta „KOP I KO“ d.o.o. Tomislavgrad.

Investitor „KOP I KO“ d.o.o. Tomislavgrad, na adresi Šujica bb, podnio je Ministarstvu graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša zahtjev za izdavanje okolišne dozvole za proizvodni pogon-pilana, proizvodnog kapaciteta 6 750 m3/god, i pogon za proizvodnju peleta kapaciteta 14 750 m3/god drvnih sortimenata, izgrađenog u industrijskoj zoni na zemljištu označenom kao k.č. 135/1 K.O. Šujica, općina Tomislavgrad, ukupne površine 13 380 m² .

Zahtjev s pripadajućom dokumentacijom može se dobiti na uvid u prostorijama Ministarstva – sektor zaštite okoliša, soba broj 51, svakim radnim  danom u  vremenu  od  9.00 do 15.00 sati i bit će omogućen svim  zainteresiranima do 27. 3. 2019. godine.

Javni poziv za uvid u zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole za proizvodni pogon pilana i pogona za proizvodnju peleta „KOP I KO“ d.o.o. Tomislavgrad možete preuzeti u rubrici Javni pozivi.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok