EKO SIR PUĐA d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji tradicionalnih tvrdih sireva od kravljeg, kozijeg i ovčijeg mlijeka s planinskih pašnjaka.

Odlikuje nas visoki kvalitet naših proizvoda, vrhunsko znanje naših djelatnika koje se prenosi s generacije na generaciju, te stalni razvoj novih i inovativnih proizvoda.

U cilju ostvarivanja naše strategije i postizanja ciljeva poduzeća tražimo suradnike/suradnice za slijedeća radna mjesta

1. RADNIK NA FARMI KOZA (2 izvršitelja m/ž)

Opis radnog mjesta:

Svi poslovi na farmi koza koji uključuju čuvanje životinja, pripremu hrane i hranjenje životinja, provođenje muže te održavanje muzne opreme i reda na farmi.

Prednost imaju bračni parovi. Osiguran je smještaj u blizini farme.

Lokacija radnog mjesta:

Farma koza „EKO SIR PUĐA“, Čaprazlije (25 km zapadno od Livna)

Vrsta zaposlenja:

Za sve pozicije nudimo stalni radni odnos na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 60 dana.

Za radnike na farmi koza nudimo osigurani smještaj blizu farme, a prednost imaju kandidati u bračnoj zajednici.

Nudimo ugodnu radnu okolinu, redovita primanja i rad u dinamičnom okruženju. Svjesni smo činjenice da su radnici vrijednost svakog društva stoga ulažemo u njihovu izobrazbu i cijenimo osobni napredak. Širenje poslovanja u regiji za nas predstavlja izazov, stoga zadatke želimo povjeriti odgovornim osobama koje su motivirane za rast i razvoj poduzeća.

Ako ste zainteresirani, svoje prijave sa životopisom i dokazima o stečenoj stručnoj spremi, drugim znanjima te položenim ispitima pošaljite najkasnije do 15.5.2019 na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu EKO SIR PUÐA d.o.o Livno, Golinjevo bb 80209 Podhum

tel.:034/245-744

fax.: 034/245-277

www.livanjskisir.com

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok