U Drvaru je odigrana tradicionalna prijateljska utakmica između Policijske stanice Drvar i ekipe iz Banjaluke koju čine sadašnji i bivši policajci, odnosno članovi MUP-a Republike Srpske.

Na kraju su domaćini bili uspješniji ostvarivši pobjedu od 7:5. Pri vođstvu gostiju od 5:4 preokret je donio ulazak Žižića koji je postigao izjednačujući gol i asistirao za još jedan pogodak. Pored njega strijelci za domaće bili su Radun, Bodroža, Ivetić, Marčeta, Markovinović i Puzigaća. Piše SrpskaInfo.

Na drugoj strani u strelce su se upisali Dulić, Šarić, Gajanović, Mihailović i Gligić.

Za PS Drvar su nastupili: Vještica, Pećanac, Grujić, Puzigaća, Bošnjak, Markovinović, Škrbić, Marčeta, Srdić, Vucelja, Radun, a još su igrali Žižić, Bodroža, B. Ivetić.

Tim Policije Banjaluke činili su: Karanović, Pećanac, Vujnić, Telić, Modić, Mizdrak, Gligić, Šarić, Dulić, Gajanović, Mihailović, a još su igrali: Smajlović, M. Ivetić.

Druženje ili „treće poluvreme“ održano je na Oštrelju u istoimenom restoranu vlasnika Miće Babića. Riječ je o kultnom mjestu koji je nekada nosio naziv Kafana kod Kove, a u koji su redom svraćale sportske ekipe koje su prolazile tim putem.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok