Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije objavljuje Javni poziv u kojemu poziva sve organizacije čiji je osnivač Vlada Hercegbosanske županije i sve udruge građana koji djeluju na području Hercegbosanske županije da podnesu prijave za projekte koji će se sufinancirati iz Proračuna Hercegbosanske županije za 2019. godinu.

Cilj Javnog poziva je raspodjela sredstava za sufinanciranje organizacija čiji je osnivač Vlada Hercegbosanske županije i udruga građana koje će realizacijom svojih projekata doprinijeti razvoju ili osigurati preduvjete za razvoj aktivnosti iz oblasti turizma, obrta, prometa i ugostiteljstva.

Rok za dostavljanje prijava projekata je do 5. srpnja 2019. godine, a iznos raspoloživih sredstava za realizaciju ovog poziva utvrđen je Proračunom Hercegbosanske županije za 2019. godinu u ukupnom iznosu od 40.000,00 KM.

Javni poziv za prijavu projekata organizacija čiji je osnivač Vlada Hercegbosanske županije i udruženja građana za sufinanciranje iz Proračuna Hercegbosanske županije za 2019. godinu i obrazac prijave za sufinanciranje projekata udruga građana iz Proračuna Hercegbosanske županije za 2019. godinu možete preuzeti u rubrici Javni pozivi.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok