U petak, 28.06.2019. u Livnu je  svečano otvorena nova poslovnica  tvrtke Jur Prom - najvećeg distributera autodijelova i opreme u BiH.

Svečanosti je nazočilo više od 100 gostiju – kupaca, partnera, prijatelja i zaposlenika, a na dan otvorenja JUR PROM je posjetiteljima omogućio specijalne popuste, prigodne darove i druge  pogodnosti. Svi posjetitelji su mogli uživati  u zajedničkom druženju uz odličan catering.

JUR PROM nudi velik izbor autodijelova, akumulatora, auto kozmetike, guma, alata i servisne opreme, a važno je naglasiti premium kvalitetu autodijelova  koji osiguravaju vrhunske performanse vozila u koje se ugrađuju.

Voditelj poslovnice JUR PROM-a u Livnu, Jozo Čečura povodom svečanog otvorenja poslovnice izjavio je:

„Da bismo maksimalno udovoljili zahtjevima naših klijenata koji u isto vrijeme traže sigurne i pouzdane autodijelove, odlučili sam otvoriti poslovnicu  u Livnu i serviserima i krajnjim kupcima u Livnu i okolici, osigurati širok i uvijek dostupan asortiman autodijelova originalne kvalitete, uz brzu dostavu i profesionalnu potporu.

Tvrtka Jur Prom, kao ovlašteni uvoznik  više od 100 renomiranih brandova i s lagerom od 100.000 artikala može osigurati kontinuiran rad servisa i visoke standarde ugradnje autodijelova“.

I na kraju iz JUR PROM-a nam poručuju:

Ako tražite top kvalitetu, bogat asortiman, jedinstvene cijene autodijelova  u JUR PROM-u ste na pravom mjestu!

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok