Popularni Macao band opet nas je uspio iznenaditi jednom prekrasnom i dirljivom baladom naziva "Sretno sestro".

Pjesma je izdana kao singl u izadnju izdavačke kuće Croatia Records. Za pjesmu je snimljen i spot koji je premijerno prikazan na CMC televiziji u ponedjeljak 08. srpnja 2019.

U nastavku donosimo izjavu Tomislava Malete - Tone, bubnjara i voditelja Macao banda:

"Pjesma je nastala u studiju poznatog splitskog producenta Lea Škare.

Tekst potpisuje naš dugogodišnji suradnik Dragan Keškić - Gagi, dok glazbu i aranžman u suradnji sa Tomislavom Maletom - Tonom, potpisuje Leo Škaro.

Spot je sniman u 4K rezoluciji na prostorima Hercegovine i Hrvatske, točnije u Posušju i Imotskom. Redateljska palica, snimanje i produkcija ovog puta pripala je odličnoj i profesionalnoj ekipi Foto MIX videa iz Posušja.

U spotu se pojavljuju poznati modeli iz svijeta show businessa. Pa tako u ulozi mladenke prelijepa Mostarka Marinela Rezo, koja već 6 godina nosi revije na raznim modnim eventima,  poznata još i kao make up vizažist koja je surađivala sa mnogim drugim poznatim imenima sa estrade i svijeta mode.

U ulozi mladoženje Filip Omazić, Livnjak, koji  je freelance model toliko popularan u Hrvatskoj da ga je angažirala čak i mega popularna Severina, ujedno odličan student građevine i perspektivan nogometaš.

U spotu se pored navedenih, u ulozi oca mladenke pojavljuje (hercegovački Rade Šerbedžija) Frano Vukoja humorist i kolumnist Večernjeg lista, dok je ulogu brata odradio naš Jakov.

Brata i sestru kao djecu utjelovili su preslatki Niko i Marija Šušnjar i tako upotpunili ovu priču jos dodatnom emocijom."

Rekao nam je Tona.

 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok