U sklopu kulturno - vjerske manifestacije „Dani sv. Ilije proroka“ koja se ovaj tjedan održava u Bosanskom Grahovu, u petak 19. srpnja bit će održan okrugli stol na temu „Ljudi kao ključ razvoja lokalnog turizma“.

Okrugli stol će se održati u prostorijama grahovske ispostave Zavoda za zdravstvenu zaštitu i osiguranje (Kninski put bb) s početkom u 15 sati.

Cilj okruglog stola je ukazati na prirodne ljepote i resurse grahovskog kraja, te na njegove brojne neiskorištene turističke potencijale, što posebice dolazi do izražaja zbog blizine jadranske obale, te potaknuti lokalnu zajednicu na veću svijest o tome.

Nakon pozdrava i obraćanja domaćina, na okruglom stolu će govoriti predsjednica Udruženja građanki iz Grahova Danka Zelić (Mogućnosti i prilike razvoja turizma u Grahovu – trenutno stanje), ugledni marketinški i turistički stručnjak iz Šibenika Petar Gardijan (Grahovo - dinarska turistička destinacija), poznati televizijski i filmski snimatelj i fotograf iz Vodica Šime Strikoman (Tri brenda Šime Strikomana – Terra croatica, Festival žudija i Milenijska fotografija), a ravnatelj Muzeja grada Šibenika Željko Krnević će sa svojom suprugom Karmen nastupiti sa svojom motivacijskom pričom.

Nakon svih izlaganja bit će mogućnost rasprave.

Glasoviti hrvatski fotograf Šime Strikoman za ovu je zgodu, kao turistički suvenir, izradio slagalice (puzzle) s motivima svoje 635. i 636. milenijske fotografije koje je napravio prošle godine u Koritima i Grahovu u sklopu „Dana sv. Ilije“.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com

Najnovije županija