Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Grada  Livna, raspisuje

N A T J E Č A J 

za izdavanje garaža  u zakup prikupljanjem pismenih ponuda

1. Izdaju se u zakup privremene garaže:

- u dvorištu stambene zgrade K.S.br.33/1, Ulica Dalmatinska  bb, garaže br:2,4,5,6,7,i 9, površine od po 17 m2, početna cijena mjesečne zakupnine iznosi 17,00 KM.

2. Natjecati se mogu sve pravne i fizičke osobe koje uplate jamčevinu u iznosu od 50% od početne cijene na račun kod INTESA SANPAOLO BANKE BiH Poslovnica Livno br. 1549995000000368 za Proračun GV.

3. Na natječaju ne mogu sudjelovati osobe kao i članovi uže obitelji istih koje imaju dug prema Gradu  Livno po osnovu zakupa.

4. Zatvorene koverte sa ponuđenom cijenom i dokaz o uplaćenoj jamčevini predaju se u roku od 8 (osam) dana od dana objave natječaja, zaključno sa 03.09.2019.god. Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove isključivo putem prijemne kancelarije Grada  Livna,Trg branitelja Livna 1.

5. Ako dva ili više ponuđača ponude isti iznos, pravo prvenstva pripada onom ponuđaču koji je prije predao ponudu.

6. Ponuda mora sadržavati:

- ime i prezime ponuđača, odnosno naziv pravne osobe s adresom i fotokopijom izvatka iz sudskog registra,

-dokaz o uplaćenoj jamčevini

-kopiju osobne iskaznice.

Na koverti naznačiti - PONUDA NA OGLAŠENI NATJEČAJ-(navesti  broj  garaže )

7. Nakon provedenog natječaja sa najpovoljnijim ponuđačem Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove zaključuje ugovor o zakupu najkasnije u roku od 7 (sedam) dana od dana provedenog natječaja. U protivnom se smatra da je zakupoprimatelj odustao od ponude, te gubi pravo na povrat jamčevine.

8. Budući zakupoprimatelj  garaže   ima obvezu po zaključenju ugovora uplatiti zakupninu unaprijed za 12 mjeseci.

9. Otvaranje ponuda obavit će se dana 04.09.2019. godine, u Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove ,soba br. 22 sa početkom u  9  sati.

10. Sve informacije u vezi s natječajem mogu se dobiti u Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove  Grada  Livna , soba br. 22 ili na telefon br:034/ 206 – 224.    

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok