U prostorijama Franjevačkog samostana u Tolisi, u petak je održana svečanost potpisivanja ugovora o financijskoj potpori projektima od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini.

Odlukom Vlade Republike Hrvatske od 1. kolovoza 2019. godine o raspodjeli sredstava za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini iz sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2019. godinu bit će financirano 89 programa i projekata u ukupnom iznosu od 25,8 milijuna kuna, od kojih su i dva projekta Općine Tomislavgrad.

Načelnik Ivan Vukadin potpisao je Ugovor o financijskoj potpori za provedbu projekta Izgradnja Dječjeg vrtića - II faza, u iznosu od 500.000,00 kuna, s rokom provedbe projekta najkasnije do 31. prosinca 2020. godine.

Također, potpisan je i Ugovor o financijskoj potpori za provedbu projekta Rekonstrukcija Hrvatskog doma "Stjepan Radić" u Šujici, u iznosu od 400.000,00 kuna, s rokom provedbe projekta najkasnije do 31. prosinca 2020. godine.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com