Djelatnici Šumarije Bosansko Grahovo napravili su akciju čišćenja anorganskog otpada na dvije lokacije te sanaciju divlje deponije u blizini kamionskog puta.

Ekološkom akcijom obuhvaćena je borova šumska kultura koja se nalazi u neposrednoj blizini grada, šume visoke zaštitne vrijednosti na lokalitetu Šator te divlja deponija u blizini kamionskog puta Luke - Risovac.

Cilj ove akcije je očistiti značajne lokalitete od otpada te pozitivnim primjerom podizati svijest javnosti o važnosti očuvanja čistog okoliša. U dva dana akcije prikupljene su velike količine otpada koji su djelatnici šumarije odvezli na gradsku deponiju.

Molimo stanovnike ovih područja, izletnike, planinare i druge ljude koji tu žive i rade da ne odlažu smeće u šumi i na šumskom zemljištu, uz prometnice i općenito u prirodu te apeliramo na komunalne i inspekcijske službe da sankcioniraju osobe koje odlažu otpad na ilegalne deponije.

Navode iz Šumarije B. Grahovo.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com

Najnovije županija