Polaganjem cvijeća na grobu, izaslanstva Kantonalnog i Općinskog suda u Livnu, te obitelj i prijatelji, danas su obilježili prvu godišnjicu smrti suca Nijaza Kambera, koji je preminuo 28. rujna 2018. godine u Livnu.

Sudac Nijaz Kamber, rođen je 17. listopada 1957. godine u Livnu gdje je završio osnovnu kao i srednju školu. Nakon završetka srednje škole upisuje Pravni Fakultet Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru koji završava 1980. godine i stječe zvanje diplomiranog pravnika. Pravosudni ispit položio je 1982. godine nakon obavljenog pripravničkog staža u Općinskom sudu u Livnu.

Pravosudnu karijeru započeo je 14. srpnja 1982. godine u Općinskom sudu u Livnu, a od 1. lipnja 1997. godine obnaša dužnost suca Županijskog suda u Livnu. Odlukom Visokog sudbenog i tužiteljskog vijeća Bosne i Hercegovine 14. srpnja 2003. godine imenovan je za suca u Kantonalnom sudu u Livnu, gdje je radio sve do svoje smrti.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com