Kulturno-informativni centar, pod pokroviteljstvom Općine Tomislavgrad, organizira četverodnevnu glazbeno – kulturnu manifestaciju Advent 2019. u Tomislavgradu, stoga upućujemo:

JAVNI POZIV za prikupljanje pisanih ponuda zainteresiranim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, obrtnicima te ostalim gospodarskim subjektima s područja općine Tomislavgrad da se odazovu i obogate ponudu manifestacije ADVENT 2019. u Tomislavgradu.

Vrijeme održavanja od 19.12. do 22.12. u hali ispod Brodomerkura (prostorije bivše Plastike).

U prostorijama održavanja manifestacije postavit će se tipski drveni štandovi ovisno o iskazanom interesu. Kulturno-informativni centar snosi troškove postavljanja.

U slučaju većeg interesa od broja štandova, organizator zadržava pravo na izbor izlagača.

Odabrani izlagači dužni su uplatiti cijenu za najam štanda u iznosu od 100,00 KM za period od 19.12. do 22.12. (četiri dana), prije početka manifestacije.

Prijave se podnose u Kulturno-informativnom centru do 09. prosinca 2019. godine.

Po isteku roka za prijavu Kulturno-informativni centar će obavijestiti izlagače o svim detaljima.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Kulturno- informativnom centru ili na broj telefona 034/352-033.

Priopćeno je iz KIC-a.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com