Konferencija „Budućnost šumarstva i prerade drva u Bosni i Hercegovini“ postala je u kratkom roku skup koji se etablirao kao središnje mjesto susreta gospodarstva, struke i politike u sektoru šumarstva i prerade drva u BiH i susjednim zemljama gdje su šume i šumski resursi od vitalnog gospodarskog značaja.

Konferenciju su četiri godine zaredom organizirali ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres, Hrvatski drvni klaster i Drvni klaster Hercegovine.

Nažalost Konferencija, čije je održavanje planirano 02. i 03. travnja 2020. godine na Kupresu, se odgađa zbog situacije vezane za koronavirus.

Ova odluka je donesena u skladu s preporukama i naredbama nadležnih zdravstvenih ustanova, kao i Vladinih institucija u BiH, vezanih za zabranu održavanja javnih skupova, a u cilju prevencije širenja bolesti COVID-19.

Svake godine Konferencija okupi preko 150 sudionika iz BiH, susjednih zemalja pa i gostiju iz EU.

Organizatori su u cilju zaštite i prevencije širenja koronavirusa, i postupajući prema saznanjima o najnovijim mjerama Kriznog stožera, odlučili kako je najbolje odgoditi održavanje pete tradicionalne Konferencije.

O svim daljnjim informacijama vezanim za održavanje Konferencije „Budućnost šumarstva i prerade drva u Bosni i Hercegovini“ obavijestiti ćemo Vas na vrijeme.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com