Gradonačelnik Livna Luka Čelan  danas je održao sastanak s predstavnicima Gospodarskog vijeća grada Livna.

Razmijenjena su mišljenja o trenutačnoj situaciji na području Livna izazvanoj pandemijom korona virusa i njezinog utjecaja kako na zdravlje ljudi tako i na kompletnu gospodarsku situaciju.

>>> Proglašeno stanje nesreće uzrokovane opasnošću od pojave korona virusa na području HBŽ

Gradonačelnik je nazočne upoznao s nadležnostima i mogućnostima Grada te prenio informacije s nedavno održanog sastanka s predstavnicima viših razina vlasti vezane za mjere i aktivnosti u cilju ublažavanja ekonomskih posljedica. Istaknuo je da je koordinacija od ključne važnosti te da je potrebna odgovornost i suradnja svih.  Nekolicina predstavnika Gospodarskog vijeća Livna, livanjski gospodarstvenici, iznijeli su svoje stavove i razmišljanja o trenutačnoj situaciji. Još jedanput su istaknuli da je prema njihovim informacijama situacija, što se tiče zaliha hrane u trgovačkim centrima, zadovoljavajuća.

Na sastanku je zaključeno da će se zajednički pratiti razvoj situacije te putem Gospodarskog vijeća na vrijeme pružati informacije potrebne gospodarstvenicima prije svega one koje su budu ticale zaštite radnih mjesta. Također je zaključeno da će, ukoliko se ukaže potreba, biti održana sjednica Gospodarskog vijeća Livna u punom sastavu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok