Poštovani, S obzirom na samoinicijativno pokretanje niza akcija prikupljanja pomoći za Županijsku bolnicu „Dr. fra Mihovil Sučić“ Livno u cilju prevencije i liječenja koronavirusa, molimo sve pravne i fizičke osobe koji su iskazali želju i spremnost da doniraju određena sredstva ili novčane donacije, da prate web stranicu Županijske bolnice Livno gdje će sve informacije biti redovno ažurirane.

Prije svega potrebne su nam zaštitne maske FFP3 i P100 i zaštitna odijela, rukavice, naočale, gumene papuče-kaljače, bezkontaktni toplomjeri, inhalatori, sredstva za dezinfekciju itd.javnost da se donacije novčanih sredstva ( fizičkih i pravnih osoba), mogu vršiti direktnom uplatom putem slijedećih bankovnih računa:

Molimo za sve uplate navesti: SVRHA: donacija za Županijsku bolnicu Livno/koronavirus

Za uplate u BiH: UniCredit banka d.d. Mostar Broj transakcijskog računa: 3381502200351780

Za uplate iz inozemstva: UniCredit banka d.d. Mostar

Broj deviznog računa: IBAN: BA393380604811421493 BIC/SWIFT: UNCRBA22XXX (knjiženo u HRK na račun: 15001431103, knjiženo u EUR na račun: 15001431101)

Donirana sredstva će biti u potpunosti na najtransparentniji način iskorištena za nabavku opreme i/ili potrebnih materijala Županijskoj bolnici Livno za prevenciju i liječenje koronavirusa.

HVALA SVIMA!

Priopćeno je iz županijske bolnice "Dr.fra Mihovil Sučić".

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com

Najnovije županija