Uprava Doma zdravlja Livno u svoje, i u ime svojih djelatnika, srdačno zahvaljuje na donaciji 200 maski za višekratnu uporabu, koju su dobili od Udruge “Pomozi.ba” u suradnji sa Federalnom upravom civilne zaštite.

Donaciju je Domu zdravlja jučer uručila deminerka Davorka Vrgoč, koja je po 2.000 maski i nešto paketa pomoći za socijalno ugrožene otišla u Srajevo u središte Udruge. Donacija od 500 maski jučer je uručena i Županijskoj bolnici Livno, te 200 maski. Piše Večernji.ba.

Županijskoj upravi za inspekcijske poslove. Obje ustanove zahvalile su donatorima jer, kako su istaknuli, maski u prodaji nema a nasušno su im potrebne u svakodnevnom radu. Toga dana uručena je izvjesna količina maski za potrebe novinara i volontera koji pomažu starijim i bolesnim sugrađanima u opskrbi namirnicama i lijekovima, a danas će donacija biti uručena DZ Tomislavgrad, Drvar i Kupres, te tomislavgradskoj udruzi „Kap ljubavi“ čiji volonteri neumorno obilaze potrebne i dijele pakete pomoći u namirnicama i higijenskim potrepštinama.

Podjela maski nastavit će se i tijekom sutrašnjeg dana, neće biti zaboravljen ni Dom zdravlja Glamoč, ističe Davorka kao i volonteri MK Vukovi koji su se stavili na raspolaganje ŽB Livno i prva su brana između pacijenata i zdravstvenog osoblja, bolje reći pomoć, jer usmjeravaju pacijente na trijažna mjesta kako ne bi lutali od vrata do vrata i dodatno se izlagali opasnosti od zaraze.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com