Dragi naši, potaknuti prirodnom nesrećom koja je zahvatila cijeli svijet, pa i naše malo misto, odlucili smo pomoći koliko budemo u mogućnosti. Ovakvo stanje (stanje izolacije, različitih zabrana i ograničenja) bi moglo potrajati i postoji mogućnost da se neki naši sumještani nađu u teškoj financijskoj situaciji.

Stoga smo odlučili otvoriti račun MZ Mrkodol u Trgovačkom centru Mrkodol (TCM) na koji će moći svi žitelji sela, ukoliko se nađu u teškom financijskom stanju, uzeti osnovne životne namirnice. Naglasak je na osnovnim i molimo vas da ovo ne iskorištavate i uzimate luksuzne namirnice, jer bez njih se može.

Isto tako, u dogovoru s vlasnikom Ivanom Ćurićem – Bikićem , za one koji ne budu u mogućnosti doći do trgovine, mogu se javiti Ivanu na broj mobitela 063331220, naručiti namirnice i one će u vrlo kratkom roku biti isporučene na kućni prag.

Još jednom naglašavamo da je akcija namijenjena žiteljima koji se nalaze ili se mogu naći u teškoj financijskoj situaciji i bez ustručavanja mogu na ovaj način uzeti osnovne životne namirnice.

Ovo je vrijeme kada bi svi trebali pokazati svoju humanost, koliko možemo pomoći susjedima i bližnjima. Prošle su i gore stvari, proći će i ovo, ne dopustite da vas obuzmu loše misli. Odgovornošću, uz suosjećajnost  i zajedništvo pobijediti ćemo ovu nesreću i iz svega ovoga izići jači i bolji.

Poštujte zapovijedi i ostanite kući!

Mjesna zajednica Mrkodol

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok