USAID-ov projekt WHAM za razvoj radne snage i poboljšanje pristupa tržištima, poziva sve zainteresirane i kvalificirane organizacije/poduzeća da dostave svoje projektne prijedloge za podršku putem bespovratnih sredstava (USAID-Američka agencija za međunarodni razvoj).

WHAM je objavio javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za podršku brzo-rastućih, izvozno-orijentiranih i izvozno spremnih malih i srednjih poduzeća iz sektora metala ili tekstila/obuće orijentiranih prema proširenju proizvodnih kapaciteta, dostizanju novih tržišta i otvaranju novih radnih mjesta.

Objavljeni javni poziv je fokusiran na nove i inovativne proizvode, ali i poboljšanje/redizajn postojećih. Poziv je objavljen 16.04.2020.godine a prijave se mogu poslati do 11. svbnja 2020.godine do 16:00 sati. Ukupni iznos potencijalnih dodijeljenih sredstava je 100.000 USD, dok je iznos pojedinog granta maksimalno do 30.000 USD. Procijenjeni broj dodijeljenih ugovora: 5

Sva pitanja o procesu i proceduri prijave možete poslati email-om najkasnije do 5. svibnja 2020. godine na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..  Sve detalje oko prijava i  uvjete za sudjelovanje na Javnom pozivu  kao i kompletnu projektnu dokumentaciju možete naći na  web stranici http://www.whambih.org/.

Za sva pitanja i pomoć, prijavitelji iz Hercegbosanske županije mogu se javiti i u Sektor za razvoj  na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..  Detaljnijie informacije ovog Javnog poziva  možete naći i OVDJE.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok