Na jučerašnjem sastanku Kriznog stožeru općine Drvar iznijet je jednoglasan stav da je preuranjeno ukidanje policijskog sata u Federaciji BiH, rekla je Srni šefica stožera Dušica Runić.

 Problem sa kojim se suočila općina Drvar ukidanjem policijskog sata jeste okupljanje mladih u Spomen-kompleksu `25. Maj`, točnije ispod Titove pećine – rekla je Runićeva.

Runićeva je istaknula da se veliki broj mladih okuplja kako ispod Titove pećine, tako i u drugim izletištima na području drvarske općine.

– Danas je donesena odluka da se zabranjuju okupljanja na svim izletištima i javnim mjestima i obavezno nošenje zaštitnih maski i rukavica – rekla je Runićeva i dodala da ova naredba ostaje na snazi do daljnjeg.

Јednoglasna odluka Kriznog stožera općine Drvar je i otkazivanje otvaranja Titove pećine, koje je bilo najavljeno za 9. svibanj.

Prema podacima lokalnog Doma zdravlja, na području općine Drvar nema zaraženih  koronavirusom.

Glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak rekao je Srni da su na području Drvara tijekom vikenda oduzete četiri vozačke dozvole zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok