Odlukom Nastavničkog vijeća, za učenicu generacije Franjevačke klasične gimnazije Visoko proglašena je Marina Jurić.

Rođena je 16. travnja 2001. godine u Livnu. Osnovnu školu Ivana Gorana Kovačića završila u Livnu s odličnim uspjehom i primjernim vladanjem kroz svih 9 godina.

Nakon toga, 2016. godine upisala Franjevačku klasičnu gimnaziju u Visokom koju je ove godine završilas odličnim uspjehom i primjernim vladanjem kroz sve četiri godine.

Tijekom osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja sudjelovala je u raznim školskim sekcijama i bila članica Vijeća učenika Škole. Sudjelovala je na seminarima iz klasičnih jezika u Skradinu. Od vannastavnih aktivnosti najviše doprinijela u radu Frame.

Sudjelovala je i na županijskim i federalnim natjecanjima iz matematike te na međunarodnom natjecanju iz klasičnih jezika na kojem je osvojila II. i III. mjesto. Piše www.visoko-rtv.ba.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com