Jučer, 09.09 2020. godine smo obaviješteni da je Rukovodstvo Skupštine HBŽ utvrdilo termin održavanja sjednice Skupštine HBŽ na kojoj bi trebala po dnevnom redu biti potvrđena nova vlada HBŽ-a koju će predložiti Ivan Vukadin.

Predsjednik Skupštine HBŽ Jozo Ćosić je u izjavi za javnost rekao da će novu Vladu glasati i zastupnici HDZ-a BiH.

Ta izjava nas nije iznenadila jer od osoba koje ne prežu ni od čega da bi ostvarili svoj cilj ništa drugo i ne treba očekivati. Izjava da će novu Vladu podržati zastupnici koalicije HDZ-a BiH i HDZ-a 1990 je jedna VELIKA laž, i nije istina da je HDZ BiH u bilo kakvoj koaliciji o formiranju nove vlade sa Ivanom Vukadinom .

HDZ BiH HBŽ NEĆE glasati za vladu Ivana Vukadina i ne podržava one koji se služe neistinama, prevarama i drugim nečasnim radnjama radi ostvarivanja vlastitih interesa.

Najveća prevara je kada te izaberu glasači jedne stranke, a ti im , kada ti više ne trebaju okreneš leđa. To je urađeno od strane onih koji su u Skupštini HBŽ izabrani na listi HDZ-a BiH HBŽ, a danas daju potporu Ivanu Vukadinu i njegovoj vladi.

ŽO HDZ BiH HBŽ se ograđuje od tih zastupnika i njihovih postupaka jer oni više nisu dio HDZ-a BiH HBŽ i sa njima HDZ BiH nema više ništa. Samo zastupnici koji poštuju Statut i odluke stranačkih tijela su zastupnici HDZ-a BiH i imaju punu potporu u svom radu od strane svih tijela stranke.

Priopćeno je iz ŽO HDZ-a HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok