Danas je u zgradi Vlade Hercegbosanske županije predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin s ministricom Gordanom Nakić i ministrima u Vladi,  Božom Perićem, Mariom Lovrićem i Draškom Dalićem, ugostio Filipa Mihaljevića hrvatskoga rekordera u bacanju kugle i osvajača zlatne europske medalje.

Vlada Hercegbosanske županije izrazila je najiskrenije čestitke livnjaku Filipu Mihaljeviću za medalju koja je zasluženo došla u prave ruke, a rezultat je napornog i ustrajnog rada. Vlada je uputila Filipu i zahvalu na promociji Hercegbosanske županije,  uz želje da u zdravlju i visokom sportskom ritmu nastavi s vrhunskim sportskim rezultatima i uspjesima.

Ovom prigodom Filipu Mihaljeviću uručeno je prigodno umjetničko djelo, te novčana nagrada u iznosu od 20.000,00 KM, za postignute izvanredne športske rezultate, osvojenu zlatnu medalju na Europskom prvenstvu te promociju športa Grada Livna i Hercegbosanske županije. Odluku o odobravanju ovih sredstava Vlada Hercegbosanske županije donijela je ranije na  58. sjednici održanoj, 9.  rujna 2022. godine u Livnu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok