Nemalo je ostala iznenađena livanjska gradska vijećnica iz HDZ 1990 Anđela Damjanović kada je jutros primila poziv od Ivice Dolića iz Livna s pozivom da se nađu na kavi.

Usprkos odbijanju kave, navedeni je osobno došao pred kuću naše vijećnice s jasnom ponudom: prijeđi u HDZ BiH. Prilikom dolaska u dom vijećnice Damjanović rekao je da dolazi u ime Darka Čondrića, te da je on može zaposliti u državnoj firmi za razliku od Rimca i Devedesetke.

Naša vijećnica, iako mlada i neiskusna odmah je u startu odbila ponudu, te o svemu obavijestila stranačke čelnike. Jozo Ćosić dužnosnik stranke i predsjednik Skupštine HBŽ odmah je po saznanju ove informacije nazvao dotičnog "gospodina" te rekao da Devedesetka ima 8 vijećnika i da može razgovarati samo sa strankom, a ne vijećnicima pojedinačno, jer naši vijećnici nisu na prodaju.

Ukoliko iza svega stoji Darko Čondrić pozivamo ga da nakon javnog saznanja ove informacije podnese neopozivu ostavku i napusti časnu poziciju gradonačelnika čiji su ugled gradonačelnici iz reda HDZ BiH srozali na najniže moguće razine. Navodi se u priopćenju HDZ-a 1990 Livno.

Na naš upit iz Ureda gradonačelnika Livna su nam odgovorili sljedeće:

Povodom objavljivanja priopćenja za javnost HDZ-a 1990 Livna, u kojem se spominjem, odgovorno odbacujem sve navode vezane za moje ime! Ono što sam mislio reći oko utemeljenja Gradskog vijeća Livna kazao sam nakon jučerašnje sjednice i ponavljam da vjerujem da će svi politički subjekti koji sudjeluju u Gradskom vijeću Livna naći zajednički interes, a to je Livno, te da ćemo shodno tome što prije utemeljiti Vijeće i krenuti raditi u interesu našeg grada. 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok