Na europskom kadetskom prvenstvu održanom na Malti, Livnjak Nino Šeremet, član taekwondo kluba Magone Livno, osvojio je zlatnu medalju u kategoriji do 65 kilograma. Tim povodom četitku mu je uputio gradonačelnik Livna Darko Čondrić.

Poštovani i dragi Nino! S velikim ti zadovoljstvom upućujem najiskrenije čestitke povodom osvajanja zlatne medalje na Europskom kadetskom prvenstvu u taekwondou održanom na Malti.Tvoj predan rad i trud svrstali su te među najbolje a da se predano i uporno isplati raditi dokazao si osvajanjem zlatne medalje među jakoj konkurenciji na razini Europe. Tvoje osvajanje europskog zlata čini sretnim svakog Livnjaka a naš grad ponovno svrstava među najuspješnije u sportskim ostvarenjima. Pridružio si se izvrsnom nizu brojnih Livnjaka koji su postizanjem sjajnih sportskih rezultata Livno predstavljali u najboljem svijetlu i na tome ti čestitam.

Iskrene čestitke upućujem i tvojim roditeljima, kao i Taekwondo Savezu BiH, tvom matičnom klubu Magone Livno, stručnom stožeru i svim trenerima. Želim da i u buduće budeš ustrajan u ostvarivanju sportskih ciljeva te da te, uz dobro zdravlje, prati svako dobro.

Darko Čondrić

Gradonačelnik Livna

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok