Na prijedlog Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ, Vlada je na današnjoj 4. sjednici donijela Zaključak u svezi implementacije Liste lijekova obveznog zdravstvenog osiguranja Hercegbosanske županije.

Donijeta je i Odluka o davanju suglasnosti na Program rada Zavoda za upošljavanje Hercegbosanske županije za 2021. godinu.

Vlada je donijela Odluku o imenovanju dva člana Upravnog vijeća Javne ustanove Zavoda za odgoj i obrazovanje ispred Hercegbosanske županije na mandatni period od 4 godine. Usporedno s tim donesena je i Odluka o imenovanju članova školskog odbora SSŠ Tomislavgrad.

Nakon razmatranja Vlada je usvojila Izvješće o radu Policijskog odbora za policijske službenike Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije za 2020. godinu. Također, Vlada je razmatrala i primila k znanju Izvješće Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ o stanju javnog reda i mira, sigurnosti na cestama i kriminaliteta na području HBŽ za 2020. godinu.

Na kraju sjednice donijeto je Rješenje o razrješenju dužnosti predsjednice Tima za sprječavanje korupcije u Hercegbosanskoj županiji zbog odlaska u mirovinu.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com