U ponedjeljak, 14. ožujka, 2022. godine u Livnu, održan je peti sastanak Stručnog tima i članova predmetnih radnih skupina za izradu predmetnih kurikula u organizaciji Zavoda za odgoj i obrazovanje.

Kao domaćin sastanaka, ministrica znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije, Gordana Nakić izrazila je dobrodošlicu nazočnima i poželjela uspješan nastavak rada na izradi predmetnih kurikula. Sastanku je nazočila ravnateljica Zavoda i menadžerica projekta, Jadranka Bošnjak i voditelj Stručnog tima, Mario Mikulić koji su u svom obraćanju  iznijeli svoje prijedloge, smjernice i ideje za daljnje korake i aktivnosti. Također, sastanku je nazočio i Ivan Sajević, pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja, mladih, kulture i športa Županije Središnja Bosna, te članovi – predstavnici iz svih županija u kojima se nastava izvodi po planu i programu na hrvatskom jeziku. Tijekom ovog sastanka članovi Stručnog tima, odnosno voditelji i koordinatori predmetnih radnih skupina, prenijeli su svojim članovima smjernice koje su dobili tijekom radionice u Sarajevu.

Predmetne radne skupine radile su na usklađenosti elemenata predmetnog kurikula, te je poseban naglasak stavljen na usklađenost ishoda s ostalim elementima. Nakon cjelodnevnog rada održan je sastanak članova Stručnog tima na kojemu je svaki član izvijestio voditelja Stručnog tima o nacrtu svog nastavnog kurikula. Članovi su iznijeli svoje prijedloge i ideje za poboljšanje rada te su isplanirani daljnji koraci i aktivnosti.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok