• Short title article: Imaš petlju

Naši marljivi učenici su danas sudjelovali na trećem danu radionice imaš Petlju.

Vrijedni studenti Zdravko i Ivan su danas učenicima objašnjavali na koji način grupirati skup funkcija kako bi te funkcije izvršile određene zadatke. Na najbolji mogući način su predstavili ovu kompleksnu materiju i produbili shvaćanje učenika. Naime, izniman fokus se stavlja na interaktivnost s učenicima i na njihovo sudjelovanju u radionici. Zbog toga se učenicima nije problem uhvatit u koštac s kompleksnim prednostima funkcija u programiranju, kao što su upotrebljivost, modularnost, jasnoća i optimizacija.

Učenici su u prethodna dva predavanja upoznati s varijablama i s petljama a iduća dva dana učenicima će biti objašnjeno na koji način rade mikro kontroleri, i dobit će osnovni uvod u elektrotehniku. Po završetku ovih interaktivnih predavanja, učenici će dobiti priliku primijeniti svoje znanje na natjecanju koje se održava u subotu, a za one najbolje Zagrebački klub livanjskih studenata (ZKLS)  je osigurao i prigodne nagrade. Javlja Radio Livno.

Organizatori ovim putem pohvaljuju učenike na njihovoj angažiranosti i upornosti i s nestrpljenjem čekaju subotu kako bi vidjeli primjenu stečenog znanja.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok