• Short title article: HB županija

Na temelju članka 70. Zakona o organizaciji tijela uprave u F BiH (“Službene novine F BiH”, broj. 35/05 ), točke 6. Programa utroška sredstava kapitalnih transfera, “Potpore općinama – vodoprivreda” te Odluke Vlade Hercegbosanske županije broj 01-02-156-2/23 od 18. srpnja 2023. godine, Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije, objavljuje JAVNI POZIV za sufinanciranje Projekata iz oblasti vodoprivrede na području Hercegbosanske županije.

Predmet ovog Javnog poziva je javno prikupljanje prijava jedinica lokalnih samouprava (općina i grada) s područja Hercegbosanske županije za sufinanciranje Projekata iz oblasti vodoprivrede na području Hercegbosanske županije sukladno Programu .utroška sredstava kapitalnih transfera “Potpora općinama- vodoprivreda” utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije za 2023. godinu.

Kompletan dokument javnog poziva preuzmite OVDJE

Obrasce za prijavu na javni poziv možete preuzeti OVDJE

Rok za podnošenje prijava na Javni poziv je petnaest (15) dana od dana objave na mrežnim stranicama Ministarstva i Vlade Hercegbosanske županije. Nepotpune prijave i prijave zaprimljene izvan roka za prijavu neće se razmatrati.

Sve dodatne informacije mogu se tražiti u Ministarstvu – Sektor šumarstva, lovstva i vodoprivrede ili na telefon 034/200-364, od 9-14 sati.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok