• Short title article: Slučajnost ili ne?

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović posjetio je jučer Tomislavgrad gdje se susreo s predsjednikom Općinskog odbora HDZ-a BiH Tomislavom Krištom, članovima Općinskog odbora te stranačkim dužnosnicima.

Novoizabrani predsjednik Općinskog odbora Tomislav Krišto na početku susreta predsjednika Čovića upoznao je s aktualnim stanjem u stranci te je prezentirao buduće aktivnosti.

Na susretu je razgovarano o trenutnoj političkoj situaciji u općini Tomislavgrad i Hercegbosanskoj županiji kao i pregovorima koje su vođeni oko uspostave nove županijske vlasti, ali i aktivnostima novoizabranog Općinskog odbora HDZ-a BiH.
 
Predsjednik Čović podržao je plan rada i ohrabrio je članove Općinskog odbora HDZ-a BiH Tomislavgrad u planiranim aktivnostima. Također, upoznao je nazočne o aktualnoj političkoj situaciji te izazovima pred kojima se Bosna i Hercegovina nalazi, izrazivši uvjerenje kako će se doći do rješenja koji će osigurati ravnopravnost i legitimno predstavljanje Hrvata u institucijama vlasti na svim razinama u BiH, objavljeno je na Facebook stranici OO HDZ BiH Tomislavgrad.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok