• Short title article: Vitez

Jučer je, u hotelu Central u Vitezu, svečano otvoren prvi Centralna Business Forum.

Svečanost otvorenja započela je riječima dobrodošlice koje je uputio organizator Foruma, gdin. Ivica Džambas.

Program je bio obogaćen inspirirajućim govorima gostiju, koji su istaknuli važnost suradnje, razmjene znanja i iskustava te unapređenja poslovnog okvira u BiH. Forum je namijenjen generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija, timovima koji upravljaju inovacijama, vlasnicima biznisa, kao i donositeljima političkih odluka u Bosni i Hercegovini i regiji.

Svečanoj ceremoniji otvaranja nazočili su između ostalih; Predsjednica FBiH Lidija Bradara, Premijer FBiH Nermin Nikšić, Veleposlanik Slovenije u BiH Damjan Sedar, Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin, Županica Požeško Slavonske županije Antonija Jozić, predsjednik uprave FINA.HR Dražen Čović, članovi Gospodarske komore Hrvatske i Republike Srpske, predsjednik Sabora SBK Dražen Matišić, članovi Vlade SBK i Vlade HNŽ , te brojni gospodarstvenici iz BiH i regije.

Ovaj poslovni događaj održava se u organizaciji portala Centralna.ba i udruge PRONT, 22. i 23. rujna a cilj mu je unaprjeđenje poslovnih vještina i razvoj mreže profesionalnih kontakata.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok