• Short title article: Lokalni izbori

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović i dopredsjednica HDZ-a BiH Darijana Filipović posjetili su jučer Kupres te razgovarali s načelnikom općine i predsjednikom Općinskog odbora HDZ-a BiH Zdravkom Miočem i članovima Općinskog odbora HDZ-a BiH Kupres.

Razgovarano je o funkcioniranju izvršne i zakonodavne vlasti, aktualnoj političkoj situaciji na svim razinama vlasti kao i u općini Kupres. Također, govoreno je o infrastrukturnim razvojnim projektima i mogućnostima gospodarskog napretka.

Razmijenjene su i informacije o funkcioniranju i aktivnostima stranke, kao i očekivanjima za lokalne izbore koji će se održati u listopadu. Program stranke mora obuhvatiti sve kategorije i prioritete za naredni mandat koji će se kao i do sada provoditi u suradnji s višim razinama vlasti.

Predsjednik Čović govorio je o funkcioniranju institucija i aktualnim političkim procesima. Iskazao je potporu stranačkim dužnosnicima u pripremi za nadolazeće izbore kao i u realizaciji istaknutih projekata i razvoju općine Kupres.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok