• Short title article: Napokon

Na današnjoj II. Izvarednoj sjednici Skupštine Hercegbosanske županije izabrana je nova Vlada Hercegbosanke Županije.

Iz reda HDZ 1990 izabrani su Božo Perić, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva i Ivan Ćubela, ministar financija.

Božo Perić, rođen 1980. u Livnu, dosadašnji ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva magistar je računalstva u mandatu od 2020.-2024. Od 2005.-2020. bio je nastavnik elektrotehničke i računalne skupine predmeta. Od 2016.-2021. voditelj udruženja Edukacijski razvojni Park HO-RUK.

Navode iz HDZ 1990.

Ivan Ćubela, magistar ekonomije, rođen je 1985. godine, a dolazi iz Tomislavgrada. Dosadašnji je zaposlenik Federlanog ministarstva financija- Porezna uprava na poziciji stručnog suradnika za javne prihode. Od 2017.-2019. bio je zaposlen u Federalnom Ministarstu financija kao stručni suradnik. Dodatne kvalifikacije su; certifikat ovlaštenog internog revizora, osposobljen za predavanje stručnih ekonomskih predmeta.

Ovim putem im želimo puno uspjeha u daljnjem radu u budućoj Vladi. Dosadašnjoj ministrici znanosti,prosvjete, kulture i športa Gordani Nakić zahvaljujemo na njenom doprinosu ovome ministarstvu i Vladi. Želimo joj puno uspjeha u budućoj karijeri.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok