• Short title article: Četvrtak

Očito vrijeme brzo prolazi što potvrđuje da ovih dana hrvatski ratni vojni invalidi grada Livna obilježavaju 30-te godišnjicu od osnutka svoje Udruge HVIDR-e Livno.

Davno, 09.07.1994. g. još u ratnom periodu, održan je osnivački Sabor Udruge pri čemu je izabrane osobe koje će zastupati i predstavljati Udrugu:

  • Zoran Ivanović,predsjednik
  • Dario Salapić /pokojni/ i Ante Jukić dopredsjednik
  • Marinko Gotovac glavni tajnik

Te ostala tijela udruge: Nadzorni odbor i Sud časti.

Tijekom svih ovih godina rada i postojanja Udruga bila je na raspolaganju svom članstvu, a i svim braniteljima koji su tražili potrebitu informaciju oko braniteljskih prava.

Također je birano novo vodstvo Udruge HVIDR-e koji su nastavili onim putem koji su zacrtani na Osnivačkom saboru udruge, te opravdala svoje postojanje.

Samim početcima rada Udruge zaživila je ideja o uređenju prostorija Udruge HVIDR-e Livno, a i samog prostora gdje se svi branitelji mogu družiti i okupljati, tako da se pristupili uređenju prostorija Kluba koji je dobio ime po poginulom dopredsjedniku Dariu Salapiću „DARIO“, tako da ove godine obilježavamo 29-et godina rada Kluba „DARIO“.

Prigodno obilježavanje godišnjice Udruge i Kluba“Dario“ je u četvrtak, 30 svibnja:

  • 10,00h  okupljanje kod Spomenika poginulim braniteljima grada Livna
  • 11,00h nastavak druženja u Klubu „DARIO“

Te pozivamo kao prvo same osnivače Udruge te sve ratne vojne invalide koji su na bilo koji način doprinijeli uspješnom radu Udruge HVIDR-e Livno, članove HVIDR-e, obitelji poginulih branitelja te ostale branitelje i političke i društvene djelatnike koji podupirali svojim radom Udrugu HVIDR-e Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok