Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije, Draško Dalić danas je zajedno s ministrom rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih, Dragoslavom Topićem održao radni sastanak s predstavnicima Županijskog Crvenog križa.

Sastanku su ispred Crvenog križa Hercegbosanske županije prisustvovali predsjednik organizacije, Zdravko Mioč, tajnik Stjepan Vidović i član predsjedništva organizacije, Adela Škaro.

Nakon upoznavanja s aktivnostima predstavnici Crvenog križa iznijeli su probleme u funkcioniranju i radu županijskog Crvenog križa. Razgovaralo se o financiranju i problematici vezanoj za upošljavanje profesionalizirane osobe u ured županijske organizacije.

Zaključeno je da će predstavnici Županijskog Crvenog križa pripremiti opširnu informaciju o problemima, radu i djelovanju organizacije, sa svim prihodima, rashodima i zakonskim obavezama te planovima do kraja godine kao i prijedlozima mjera za rješavanje problema, kako bi Vlada Hercegbosanske županije na jednoj od narednih sjednica razmotrila navedenu informaciju uz prisutnost predstavnika Županijskog Crvenog križa i donijela odgovarajuću Odluku.

Priopćeno je iz Vlade HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok