U zaseoku Repuševac kod Lipnice, općina Tuzla,  jučer oko 19 sati dogodila se velika tragedija u kojoj je otac Nešad Djedović (40) lišio života dvoje maloljetne djece, a zatim  pokušao izvršiti samoubojstvo.

Policija je na mjestu nesreće mrtvu pronašla dvanaestogodišnju djevojčicu M.D., dok je petoipogodišnji sin A.D.  usljed teških ozljeda preminuo na putu do bolnice.

Za sada se nagađa o uzrocima tragedije, a, prema neslužbenim informacijama, otac je na djecu pucao iz pištolja u vlastitom automobilu.

Glasnogovornik MUP-a TK Izudin Šarić potvrdio je da se desila tragedija.

- Najvjerovatnije je pucano iz pištolja, ali točnu informaciju još nemamo, jer je u tijeku istraga. Na mjestu tragedije nalazi se dežurni tužitelj i više informcija znat ćemo kasno večeras – rekao je Šarić za Fenu.

Vinovnik nesreće pokušao je izvršiti samoubojstvo, ali je preživio i liječnici se bore za njegov život.

- Muškarac N.D. ima teške ozljede u predjelu glave. Smješten je na Kliniku za anesteziologiju i reanimaciju i životno je ugrožen – rekla je za Fenu Ersija Aščerić - Mujedinović, glasnogovornica UKC Tuzla.

Prema neslužbenim informacija, supruga počinitelja ubojstva nedavno je otišla u Njemačku, a djecu je ostavila s mužem s kojim nije živjela u slozi, što je mogući uzrok velike obiteljske tragedije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok