Slučaj ucjenjivanja svećenika u kojem je glavnu ulogu odigrala njihova sumještanka Saška Kovačević poprilično je uzrujao stanovnike bosanskohercegovačkog gradića. Kako pišu 24 sata, u maloj Modriči nisu baš najsretniji što je taj gradić došao zbog skandala na naslovnice.

– Poznajem njene roditelje, pretpostavljam da oni proživljavaju teške trenutke i nimalo im nije svejedno što im je kćer trenutno u pritvoru. No, ipak ne mogu vjerovati da oni nisu znali otkud njihovoj kćerki toliko novac i tako skupe stvari. Vjerujem da će se tijekom istrage i to saznati – rekla je jedna mještanka Modriče dodajući kako ipak ne vjeruje da je cijeli scenarij ucjene smslila sama Saška, po njenom mišljenju ona za to nije sposobna, te da je mozak cijele operacije netko drugi.

Podsjetimo, u akciji policije Steroid, 16. kolovoza ove godine, uhićeni su Saška Kovačević i njen dečko Aleksandar Vasiljević, nakon što su im podmetnute obilježene novčanice. Samo 12 kasnije uhićen je i Milo Joksimović iz Modriče koji osumnjičen da je paru pomogao oko ucjene svećenika.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok