Mladić, iz Jablanice kod Lopara, inicijala Đ.B. (1991.) uhapšen je zbog postojanja osnovane sumnje da je ubio L.S. iz tog mjesta.

Muškarac čije je tijelo pronađeno u Jablanici kod Lopara je Luka Stević /24/ iz ovog mjesta, a za njegovo ubojstvo osumnjičen je mještanin Đorđo Bojkić (27), rekao je Srni okružni tužitelj u Bijeljini Muriz Šabić.

On kaže da je osumnjičeni rekao da je ubojstvo počinio udarcem nožem.

Šabić je najavio da će nakon pristizanja izvještaja sa uviđaja u Jablanici u toku dana sačiniti prijedlog za određivanje pritvora protiv osumnjičenog Bojkića.

Za Stevićem je trajala intenzivna poraga nakon što je 15. svibnja uvečer krenuo iz obiteljske kuće u nepoznatom pravcu, a njegov leš danas je pronađen na području Jablanice u Loparama.

Nestanak 24-godišnjeg L.S. je prijavljen policiji 17. maja, nakon što se dva dana ranije udaljio iz porodične kuće u mjestu Jablanici, u općini Lopare, te da mu se nakon toga gubio svaki trag.

Đ.B. je u toku kriminalističke obrade priznao da je u svojoj obiteljskoj kući u Jablanici kod Lopara lišio života L.S u noći 15. svibnja.

Tijelo je uklonio iz kuće kako bi prikrio dokaze, a potom ga sakrio u jednom napuštenom i devastiranom objekatu u mjestu Jablanica kod Lopara, gdje ga je policija i pronašla.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok