Sabahudin Velić (33) iz Bosanske Krupe koji je uhićen prije deset dana kada se sam pojavio na policiji i priznao da je sjekirom ubio i poslije djelomično pojeo vlastitu majku Nasihu (60) tvrdi da je to učinio pod utjecajem crne magije, prenosi Dnevni avaz.

Velićevo saslušanje u bihaćkom tužiteljstvu izazvalo opće zgražanje zbog detaljnog opisa zločina. Lokalni odvjetnici su redom odbijali zastupati monstruma pa mu je na kraju dodijeljen jedan po službenoj dužnosti. Ni tu nije baš teklo sve glatko budući da je čovjek tijekom ispitivanja nekoliko puta s grčem u licu napuštao prostoriju jer je Velić iznosio previše detalja od kojih se ledi krv u žilama.

Velić je tijekom ispitivanja rekao da je prije majke zaklao i vlastitog psa. Potom se vratio u kuću i posljednji put se obratio Nasihi:

- Majko, jesi li ti zadovoljna sa mnom? - upitao je, a ona je odgovorila potvrdno. Međutim, čim mu je okrenula leđa, Velić je zamahnuo sjekirom udarivši je u vrat.

Prisutni su se šokirali činjenicom da je Velić plakao dok je pričao kako je izmasakrirao psa, ali da nije pokazivao emocije kada je govorio o ubojstvu majke.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok