Dvadesetsedmogodišnji Miroslav Vasić preminuo je od ujeda stršljena na putu od Modriče do dobojske bolnice.

Kako prenose Novosti, Miroslava su dovezli u teškom stanju u modrički Dom zdravlja gdje mu je ukazana prva pomoć, nakon čega je kolima Hitne pomoći upućen u bolnicu u Doboju.

Na putu za Doboj srce mladića nije izdržalo.

Tragedija obitelji Vasić ostavila je u šoku cijelo selo Vranjak i općinu Modriča, a nemerljiva tuga i bol pogodili su oca Novaka, majku Katu, brata Nedu i sestre Nikoliju i Anu.

Prema neslužbenim informacijama iz Doma zdravlja, Miroslav je do sada dva puta zatražio pomoć liječnika zbog uboda stršljena. Posljednji put je bilo prije dva mjeseca, a prvi put prije nekoliko godina. Ovaj put ujed je bio koban i pomoći nije bilo.

"Miroslav je bio nevjerojatno dobar momak, mladić i susjed. Bio je vrijedan, volio je pomoći svakome. Zbog čega se ovo dogodilo, samo Bog zna. Kako sam čuo on je trimerom kosio travu s još nekoliko osoba. Neslužbeno smo čuli da ga je stršljen ujeo za nogu nakon čega je došlo do gušenja. Ma tragedija, katastrofa, svi smo u šoku", kroz suze priča jedan od susjeda.

Miroslav je bio mlad, imao je puno životnih planova. Imao je djevojku, a kako neki kažu planirali su se brzo i vjenčati. Ona se emotivno porukom oprostila od njega na društvenim mrežama.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok