Dvojica nepoznatih muškaraca napali su jutros oko 6.45 sati 47-godišnju S. G. iz Zenice, potvrdio je Feni dežurni operativni Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije.

Prema riječima očevidaca, nesretnu ženu napala su dvojica migranata koji su prethodno na sredini mosta razbili pivsku bocu te prijeteći krenuli prema njoj. Na mostu je ostao i polomljen kišobran te kapa.

- Dvojica NN muškaraca, na mostu na Kamberovića polju u Zenici, napali su S. G. iz Zenice te joj upotrebom sile otuđili torbu sa 300 KM novca i osobnim dokumentima. Tom su joj prilikom nanijeli i lakše tjelesne iozljede - kazao je dežurni operativni MUP-a ZDŽ.

Na mjesto događaja izašli su policajci Policijske uprave 1 Zenica i ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Zenica koja je na licu mjesta ukazala pomoć te odvezla ozlijeđenu ženu.

Policajci će, napominje dežurni operativni, izvršiti uviđaj te napraviti izvješće o počinjenom kaznenom djelu, a o događaju je obaviješten i dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ZDŽ. (Fena)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok