Joco M. (59) iz Broda, uhićen je zbog pokušaja ubojstva poznanika i sugrađanina S.M. (65) kojeg je kako se sumnja udario sjekirom u glavu, potvrđeno je "Nezavisnim".

Kako saznaju Nezavisne, oštećeni je zadobio udarac tupim dijelom sjekire te je potražio liječničku pomoć a liječnici su slučaj prijavili policiji pa je osumnjičeni za napad uhićen.

Iz policije je priopćeno kako su službenici Policijske postaje Brod, jučer uhitili J.M. iz Broda, koji je prethodnog dana u Brodu izvršio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju.

"Za navedenu osobu postoji osnov sumnje da je u nedjelju u Brodu, osobi inicijala S. G. iz Broda, sjekirom nanijelo tjelesne ozljede. Ozlijeđena osoba je nakon ukazane lijelčničke pomoći u Domu zdravlja Brod prevezena u dobojsku bolnicu", navode iz policije.

Prema neslužbenim informacijama, tog dana bili su zajedno u gradu osumnjičeni i oštećeni te je došlo do verbalnog sukoba a potom i do tjelesnog.

Sjekira za koju se sumnja kako je njom počinjemo kazneno djelo, pronađena je u prtljažniku vozila oštećenog, kao i palica što je oduzeto te policija utvrđuje čiji su ovi predmeti.

"Na osnovu naredbe Okružnog suda Doboj, 4. 4. 2021. godine, izvršen je pretres putničkog automobila marke „VW Jetta” kojeg koristi lice inicijala S.G., prilikom čega je pronađena i oduzeta sjekira sa tragovima crvene boje koji asociraju na krv i gumena palica, koji će poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku", navode iz polcije.

Osumnjičeni muškarac je predat u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstva Doboj.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok