Mladić koji je u petak ozlijeđen nožem u Banjoj Luci je nogometaš Miloš Čudić (26) koji igra za za Ljubić iz Prnjavora, a za pokušaj njegovog ubojstva osumnjičen je Dušan Čelar (26), njegov dobar prijatelj koji je ranije bio nogometaš Krupe, a koji mu je nekad bio i cimer.

Kako pišu "Nezavisne" sve se dogodilo u petak navečer u kući u banjalučkoj ulici Mlađe Ćusića, gdje su mladići kobne večeri navodno igrali igrice i u jednom trenutku došlo je do međusobnog obračuna koji je krvavo završio.

Izvor "Nezavisnih" kaže da nije poznato šta je bio okidač da se, inače, dobri drugovi, fizički sukobe niti da li su te noći bili pod utjecajem alkohola.

U tom sukobu su obojica ozlijeđeni, a deblji kraj izvukao je Čudić koji je zadobio ozljede nožem na više mjesta odnosno po vratu i lopatici. Te ozljede nisu opasne po život i nakon liječničkog zbrinjavanja, pušten je na kućno liječenje.

Upoznali se u Beogradu

Miloš Čudić rekao je kratko za "Nezavisne" da neće davati nikave informacije u vezi sa događajem, te nije potvrdio niti demantiorao incident.

Na pitanje o njegovom zdravstvenom stanju kratko je rekao.

- Ja sam odlično.

Za osumnjičenog Čelara "Nezavisne" pišu da je važio za mirnog nogometaša koji je nakon kraće igre za Krupu, odlučio se vrati u Srbiju.

Oni su se upoznali u Beogradu i postali su dobri prijatelji, a Čudić je čak bio primio Čelara da jedno vrijeme živi kod njega u Banjoj Luci.

Čelar je oko dva mjeseca igrao za Krupu i nedavno je prekino ugovor.

Prijavljeno u 23 sata

- Čelar je uvijek izgledao tako mirno, kao da mrava ne može zgaziti. Nikad nije ton povisio, zato je potpuno nejasno šta je moglo okidač da oni nasrnu jedan na drugog. Teško je povjerovati da ih je igrica mogla dovesti do tog, tko zna što im se dogodilo. Nakon svega oni su izašli iz bolnice i ostali u dobrim odnosima - rekao je izvor "Nezavisnih".

Kako je priopćeno iz Policijske uprave Banja Luka nadležnoj policijskoj stanici je u petak oko 23 sata prijavljeno, da je u obiteljskoj kući u Banjoj Luci došlo do međusobne tuče između dvije osobe, kojom prilikom je D.Č. nožem nanijelo tjelesne ozljede oštećenom licu u vrat.

- Oštećenoj osobi, kao i osumnjičenom D. Č. je ukazana liječnička pomoć na Univerzitetsko – kliničkom centru Republike Srpske - navode iz policije i dodaju da su u subotu izvršili su kriminalističku obradu nad D. Č. iz Srbije, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo iz člana 124. a u vezi sa članom 22. Kaznenog zakonika Republike Srpske.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni sudija Okružnog javnog tužiteljstva Banje Luke, koji se izjasnio da se radi o navedenom kaznenom djelu, te da se nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta, protiv D. Č., dostavi izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, navode iz policije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok