• Short title article: U stabilnom stanju

Trebinjac Nikola Todorović (25) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao ubiti svog prijatelja Stefana Cerovinu (24).

Todorović je kako se sumnja Cerovinu ubo nožem u predjelu grudi, a nakon što je vidio šta je uradio, spasio mu je život dovezavši ga u Bolnicu Trebinje. Pišu Nezavisne.

U policijskoj upravi Trebinje je priopćeno da su prijavu zaprimili u noći između četvrtka i petka,  oko 23.15 sati, da je jedna osoba zadobila povredu od uboda noža u predjelu grudi od strane druge osobe, te su odmah nakon toga izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj, kojom prilikom je izuzet i nož kojim je počinjeno krivično djelo.

Nakon prijema u Službi hitne medicinske pomoći, Cerovina je smješten na Odjeljenje intenzivne njege Bolnice Trebinje gdje mu je urađena detaljna medicinska dijagnostika i stabilnog je zdravstvenog stanja.

Oba mladića koja žive u seoskoj mjesnoj zajednici Petrovo Polje i koji se inače druže, pili su, kako kažu mještani, ispred seoske kafane i bili su u alkoholiziranom stanju, ali nitko ne zna šta je ponukalo Todorovića da izvadi nož i ubode Cerovinu.

Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je događaj kvalificiralo kao Krivično djelo Ubojstvo iz člana 124. Krivičnog zakonika Republike Srpske u vezi sa članom 22. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok