• Short title article: Jezivo ubojstvo u BiH

Ranije se navodno doznalo kako su ljubavnici žrtvi stavljali lijekove u limunadu mjesecima ranije, a policija je naknadno objavila da su tijelo muškarca pronašli vezanih ruku i nogu te prekrivenih ustiju i očiju.

Muka je snašla obitelj i uzalud sada sve, ispričala je mještanka Karanovca, mjesta nedaleko od Doboja, gdje je došlo do teškog ubojstva 45-godišnjeg S. K. Podsjetimo, policija je nakon pronalaska tijela u šumi ove srijede uhitila suprugu A. K. (32) te mladića D. L. (19) za kojeg se navodi da je bio njen ljubavnik, a u postaju je privedena i 14-godišnjakinja koja je bila kći žrtve zbog navodnog pomaganja u ubojstvu. 

Ranije se navodno doznalo kako su ljubavnici žrtvi stavljali lijekove u limunadu mjesecima ranije, a policija naknadno objavila kako su tijelo muškarca pronašli vezanih ruku i nogu te prekrivenih ustiju i očiju te se sumnja kako su muškarca prvo udarali šakama dok je bio u krevetu, a kasnije su ga tri puta uboli nožem. 

Mještanka Karanovca ispričala je za portal Republika.rs kako je obitelj uhićenog 19-godišnjaka rastrojena, navodeći kako se radilo o uzornom mladiću.

– Majka i otac D. L. vrijedni su ljudi, domaćini koji su sve nade polagali u sina, najmlađeg od njihovo četvoro djece i jedinog sina. Sestre su također na brata gledale kao na malo vode na dlanu i mislili su da je na dobrom putu da živi kvalitetnim životom i da stvara. Bio je u Sloveniji i u Njemačkoj, radio je i zarađivao. Otac se na drugoj strani žrtvovao za njega i htio da mu ostavi najviše što može i ovo ga je snašlo. Vratio se iz Slovenije zato što se ozlijedio. Jadna majka čupa kosu i jauče. I ona je vrijedna žena, radi na farmi kokoši – objašnjava. 

– Pijem lijekove za smirenje jer mi je žao porodice i što je to dijete obrlatila jedna oštrokondža starija od njega skoro 15 godina i uništila život i njemu i njegovoj porodici. Imaju kuću i malo zemlje, pa su radili i po selu. Pomognu kad se nešto radi. D. L. je uvijek bio dobar i vrijedan. Inače, njegova porodica je živjela u Konopljištu na Ozrenu, odakle su se preselili u Karanovac – dodala je.

Susjed Ranko Okrilj za 24sata je pak ispričao kako ne vjeruje da je ubojstvo bilo zbog preljuba, već iz koristi. 

– S.K. je bio jako dobar susjed. U biti, oboje su bili jako ljubazni. Ako bi ona tijekom dana prolazila pored moje kuće, kad bi me vidjela, svaki put bi pozdravila. Nikad ne bih pomislio da bi se tako nešto strašno moglo dogoditi. Moje je mišljenje da se u ovom slučaju ne radi o preljubu. Mislim da je u pitanju novac kojeg se ona htjela dočepati. Žalosno je da je u tu svoju nečasnu radnju uvukla mladića, a kako sam čuo, i njihovo dijete – rekao je.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok