• Short title article: Počinitelj se predao

U ponedjeljak oko 22.57 sati službenicima Policijske stanice Lukavac prijavljeno je da je u naselju Koksara u Lukavcu došlo do uporabe vatrenog oružja kojom prilikom je jedna osoba ozlijeđena.

- Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici PS Lukavac i Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Lukavac, te je ozlijeđena osoba odmah prevezena u UKC Tuzla, gdje je preminula, a radi se o A.M.(1989) iz Lukavca. Također oko 23,05 u službene prostorije PS Lukavac je samoinicijativno pristupio S. I. (1991) iz Lukavca te dobrovoljno predao vatreno oružje, iz kojeg je navodno prilikom tučnjave pucao, u naselju Koksara - navode u Upravi policije MUP-a TŽ. 

O događaju je odmah upoznato Županijsko tužiteljstvo TŽ, te je u kasnim noćnim satima 15/16.04.2024.godine započeo uviđaj, kojim s lica mjesta rukovodi dežurna tužiteljica, a isti vrše istražitelji Sektor kriminalističke policije UP MUP TŽ-a i Odjela kriminalističke policije PU Lukavac, te se poduzimaju i druge mjere i radnje po nalogu i pod nadzorom postupajuće tužiteljice.

Osobi S.I. je oduzeta sloboda, a isti će nakon kriminalističke obrade biti predan u nadležnost Županijskog tužiteljstva TŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok