Nova godina je posebno vrijeme godine kada je sve veselo osjeti se praznični duh i ne misli se na sve loše stvari koje su nas zadesile u prošloj godini nego se gleda ka budućnosti.

Ovo posebno vrijeme godine se mora proslaviti i obilježiti s dragim ljudima, a gdje je bolje mjesto nego u gradu poznatom po provodu gradu Beogradu. Svi i to dobro znamo da se Beograd smatra gradom provoda dugo godina, splavovi koji se nalaze u Beogradu su poznati širom svijeta i svake godine privlače stotine turista koji dolaze samo da jednu noć provedu na splavu.

Koja je magija Beograda, zašto je toliko popularan i zašto toliko zvijezda odluči da novu godinu provede u Beogradu otkrivamo u današnjem tekstu.

Ponuda za sve ljude

Bilo da provodite novu godinu u elitnom restoranu, popularnom klubu, splavu ili možda kafani ili pivnici doček Nove godine u Beogradu ne može biti loš.

Ponude su toliko široke da one mogu obuhvatiti sve ljude bez obzira na novčani i ukus u muziku. Da li želite nešto lagano i opuštajuće onda je proslava nove godine u hotelu Jugoslavija pravo mjesto za vas.

Možda ste više za hotel Mona Plaza ili hotel Hilton, ali bilo kako bilo hoteli su uvijek mjesto gdje se sviraju najbolje balade i lagana muzika, te ćete uz izvrsnu hranu i najkvalitetnije piće biti u pravoj hedonističnoj atmosferi.

Ako ste ljubitelj konstantnog plesanja i pjevanja, splavovi i klubovi su mjesto za vas. Za svega 60 eura s hranom i pićem može provesti vatrenu noć u jednom od najpopularnijih splavova. Možda ne želite toliko izdvojiti novca za novu godinu i želite nešto malo skromnije. Mnogo pivnica i kafana nudi opciju rezervacije od 20 eura tako da ima nešto za bilo čiji džep.

Muzika je posebna

Muzika za novu godinu u Beogradu okupi neke od najvećih zvijezda domaće estradne scene. Seka Aleksić, Saša Matić, Aco Pejović, Mirza Selimović, Nataša Bekvalac, Aca Lukac, samo su neke od zvijezda koje će ove godine praviti najbolju zabavu u Beogradu.

Tu je još mnogo drugih zvijezda za koje bi nam trebao poseban tekst da ih sve navedemo. Ono što želimo da kažemo svi žanrovi su pokriveni i muzike ima za sve ljude. Pop, rock, balade, strana muzika niti jedan žarn nije izostavljen.

Kompletno iskustvo

Kao što možete zaključiti nova godina u Beogradu predstavlja jedno kompletno iskustvo koje se rijetko može nadmašiti.  Naime doček nove godine u Beogradu je nešto sasvim posebno nešto za šta se treba dobro pripremiti i nešto što će vam ostaviti uspomene za cijeli život.

Grad koji živi za provod i koji je poznat po provodu napravi najbolju zabavu u godini na jedan dan. Predivni hoteli će vam učiniti boravak u Beogradu fantastičnim, a znamenitosti i tržni centri će okupirati vašu pažnju.

Na samom kraju dana smjestit će te se u vaš željeni lokal i uz pjesmu i osmijeh uploviti u novu godinu.

Naprosto se sve složi u jedno kada govorimo o proslavi nove godine u Beogradu. Hrana, piće, muzika bez obzira da li novu godinu provodite u restoranu ili kafani kvalitet je itekako primjetan. Najbolja domaća i strana pića krase ponudu beogradskih lokala, a hranu prave najbolji i najiskusniji konobari ovog regiona.

Jednostavno ne možemo nešto spomenuti, a da se smatra manom kada govorimo o ovoj novogodišnjoj destinaciji.

Za sve koji su željni provoda, plesa, smijeha, kvalitetne hrane i muzike Beograd je pravo mjesto.

Zašto ne bi promijenili rutinu napustili grad i upustili se u nešto novo. Sigurni smo da će vam nova godina biti nešto više uspješnija i bolja kada se vratite odmorni na posao s lijepim uspomenama koje će ostati s vama gotovo cijeli život. Jednom kada odete u Beograd sigurno ćete imati želju da se ponovo vratite.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok