Susjedi su prvi koji su pronašli djevojčicu i ubijenu zmiju od pola metra, pružili su joj prvu pomoć, a nakon dolaska hitne prevezena je u bolnicu.

Dvogodišnjakinja u Bingölu u Turskoj uspjela je vlastitim zubima ubiti zmiju koja ju je ugrizla dok se igrala u vrtu obiteljske kuće. Susjedi su prvi koji su pronašli djevojčicu i ubijenu zmiju od pola metra, pružili su joj prvu pomoć, a nakon dolaska hitne prevezena je u bolnicu. S druge strane, zmiji nije bilo spasa, prenosi Jutarnji list.

Mehmet Ercan, otac djevojčice, bio je na poslu kada je njegovu kćer 10. kolovoza ugrizla zmija. Bio je to za njih uobičajeni dan, djevojčica se igrala u vrtu za kojeg su njeni roditelji smatrali da je siguran. U jednom trenutku do nje je došla zmija, a dijete se u neznanju htjelo poigrati s njom. Zmija ju je nedugo nakon toga ugrizla, no djevojčica je pokazala svoju hrabrost i ugrizla ju nazad. Ugriz djevojčice bio je smrtonosan za zmiju.

- Allah ju je zaštitio, stvarno. Naši susjedi su mi rekli da je zmija bila u ruci mog djeteta. Igrala se s njom, a nakon što ju je zmija ugrizla moja je djevojčica uzvratila ugrizom. Njen ugriz bila je povratna reakcija na ono što je proživjela, rekao je otac.

Djevojčici su u pomoć, čim su shvatili što se dogodilo, priskočili susjedi, ukazali su joj prvu pomoć, a nakon toga je hospitalizirana u dječjoj bolnici Bingöl zbog daljnjeg liječenja.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok