• Short title article: Oduševljenje

Korisnici u komentarima izrazili su svoje oduševljenje.

Perilice uvelike olakšavaju pranje rublja, ali i njih je svako malo potrebno čistiti. Guruica za čišćenje i influencerica Barbara Costello, koja ima Instagram račun pod imenom "Brunch with Babs", pokazala je kako očistiti skriveni dio perilice rublja i produžiti joj životni vijek, piše The Sun. Prenosi Večernji.

Ona je savjetovala da filter treba čistiti svakih nekoliko mjeseci te je svoje pratitelje izazvala da ga pronađu u svojim perilicama rublja.

 "Ako ne znate gdje je filter, mogli biste biti u nevolji jer biste ga trebali čistiti do četiri puta godišnje", rekla je Barbara, a zatim je pokazala kako ga izvaditi i temeljito očistiti.

Pogledajte video

"Moj se nalazi na prednjem dijelu perilice. Samo ću otvoriti ova mala vrata i tu je filter. Imam ručnik i zdjelu", rekla je. Dok je Barbara uklanjala filtar, voda je potekla iz veš mašine, no uhvatila ju je u zdjelicu. "Nakon ispiranja filtera u toploj vodi, provjerite ima li u perilici bilo kakvih predmeta poput čarapa i sl.

Barbara je potom na krpu stavila malo bijelog octa. "Prebrišite s ovim odjeljak za filter jer je vjerojatno jako prljav. Kada se osuši, filter vratite natrag u perilicu rublja", istaknula je. "Sada nećete više morati brinuti o filteru vaše perilice rublja nekoliko mjeseci. Čišćenje je trajalo oko pet minuta, no zaista je produljilo vijek trajanja mašine, a vi ćete imati puno ljepše rublje", kazala je Barbara.

Ubrzo su joj se u komentarima javili oduševljeni pratitelji. "Što? Imam poprilično godina i ovo sam tek sad saznao! Wow!", "Strah me i pomisliti što je u našoj perilici jer smo u unajmljenom stanu dok ne kupimo naš", samo su neki od komentara.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok